Eten

Liefhebbers van lekker eten zijn bij ons aan het juiste adres!

Liefhebbers van stevig brood met een knapperige, goudbruine korst zijn bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment brood is afkomstig van het Vlaamsch Broodhuys. Het wordt met liefde en op authentieke wijze bereid. Dit heerlijke brood, dat gemaakt is van eerlijke grondstoffen, mag gewoon niet ontbreken op de compleet gedekte tafel. Daarom hebben wij juist voor dit ambachtelijke product gekozen. Sinds maart 2012 zijn wij officieel shop-in-shop van het Vlaamsch Broodhuys.

Vleeswaren

Uit Spanje hebben we heerlijke jamon Serrano, verschillende chorizo’s (ook bakchorizo) en van het Ibericovarken jamon, salchichon en chorizo.

Uit Italië hebben we een mooi aanbod van verschillende salami’s (onder andere venkelsalami), coppa, bresaola en prosciutto di Parma. Ook kleine salami’s in diverse smaken zoals truffel.

Van eigen bodem hebben we patés van scharrelvlees en droge en verse worsten van Brandt & Levie (o.a. droge worst met lavendel). Ook hebben we vleeswaren van Livar (gedroogde ham van Limburgs scharrelvarken) en slagerij de Wit (echte Amsterdamse ossenworst).

Kaas

We hebben een leuk aanbod van lokale kazen (soms zelfs zeer lokaal: schapenkaas uit Ransdorp, slechts 5 km. onder de rook van Amsterdam) en kaasjes uit het buitenland (zoals Manchego uit Spanje, Pecorino semi-stagionato uit Italië en Tomme fermier uit Frankrijk.

Uit eigen keuken komen onder meer tapenades, frittata (een Italiaanse omelet), gegrillde artisjokken en onze onovertroffen pesto. Daarnaast vind je bij ons in de vitrine een mooie selectie olijven. Bijvoorbeeld de grote groene Bella Cerignola uit Italië en een heerlijke mix van groene en zwarte olijven met venkel en sinaasappelschil.